Humán Aspektus

A Humán Aspektus 2011-ben alakult. Felnőttképzéssel, magánszemélyek és munkaszervezetek fejlesztésével foglalkozik. Módszerünk a szervezetek vezetőinek, illetve munkatársainak kompetenciabővítése, hozzáállásuk, szemléletmódjuk fejlesztése, új, a szervezet céljaival összhangba álló, korszerű látásmód kialakítása. Vállalkozásunk piaca a képzések, azon belül pedig az engedélyezett képzések, szervezetfejlesztések, kompetenciafejlesztések területe.

Szolgáltatásaink több szegmenst céloznak meg; ügyfeleink között tudhatunk mikro-vállalkozásokat, kisvállalkozásokat, illetőleg középvállalkozásokat, továbbá érdekképviseleti szervezeteket, szövetkezeteket, nagyvállalatokat, államigazgatási szervezeteket, civil szervezeteket, önkormányzatokat, közoktatási intézményeket, valamint kulturális és közművelődési intézményeket egyaránt. Az engedélyezett képzések számának folyamatos növelésével, képzési portfóliónk bővítésével igyekszünk elérni, hogy potenciális ügyfélkörünk folyamatosan bővüljön, illetve hogy ügyfeleink megtalálják kínálatunkban a szervezetük számára ideális képzéseket

Képzési programjaink megtekinthetőek ügyfélszolgálatunkon nyitvatartási időben.

Stumpf István

Cégünk csatlakozott a 2014-ben alakult Pro-akciócsoporthoz. Részletekért olvassa el a projekt nyitó és záró sajtóközleményét, további információkért pedig keresse fel a www.pro-akciócsoport.hu weboldalt.

 

 

Ügyfelszolgalat: 
Budapest, Vendel u. 11, 1096 - Vendel Irodahaz,
Hétfő és Szerda 08:00-12:00,

Nyilvántartásba vételi szám:
E-000439/2014

Ajáott böngészők: Google Chrome Firefox Safari Opera Explorer